Tirana Coding Bootcamp
Kursi Full-Stack PHP

Çfarë përmban kursi

Kursi është shumë eksperiencë e mirë për ata që duan të mësojnë se si të krijojnë module për website ekzistuese dhe si ti modifikojnë ato. Kursi zgjat 18 orë dhe zhvillohet një herë në javë. Çdo seancë zgjat 3 orë.
Teknologjitë që do përdoren janë:
PHP
MySQL
Bootstrap
HTML5
CSS3

  • Përshpejtoni shkallët e karrierës.
  • Tek Tirana Coding Bootcamp, bën praktikë me projekte reale në treg.
Rezervo