Tirana Coding Bootcamp
Kursi Laravel

Çfarë përmban mentorshipi

Mentorshipi është shumë eksperiencë e mirë për ata që duan të mësojnë se si të krijojnë module për website ekzistuese dhe si ti modifikojnë ato. Përgatit projekt me grupin për 12 orë. Mentorshipi zhvillohet 2 herë në javë.
Teknologjitë që do përdoren janë:
Laravel
Bootstrap
HTML5
CSS3

  • Përshpejtoni shkallët e karrierës.
  • Tek Tirana Coding Bootcamp, bën praktikë me projekte reale në treg.
Rezervo