Aleksandër Dishnica

Aleksandër Dishnica

Aleksandër Dishnica ka mbaruar studimet për Master në degën Inxhinieri Informatike. Aktualisht është mentori i qëndrës Tirana Coding Bootcamp. Pasi fitoi eksperiencë në tregun shqiptar, si dhe në atë të huaj, vendosi të shpërndante dijen tek studentë apo persona të apasionuar të programimit.
Duke parë që tregu shqiptar kishte profesionistë të tregut, studentë që studiojnë, por nuk kishte akselerator karriere, vendosi të merrte iniciativën për trajnimin e studentëve ose të apasionuarve. Aleksandri mendoi të krijonte mundësinë e të gjeturit mentor të ndryshëm, në mënyrë që të përshpejtojë proçesin e krijimit të programuesve me eksperiencë, gati për tregun.

Trajnimet

  • Web Development

  • Back-End Development