E ardhme
E sigurt

Çdokush e di shumë mirë sa e vështirë është që të gjesh një vend pune. Me Tirana Coding Bootcamp, garanton të ardhmen tënde në treg me module dhe projekte që i kërkojnë kompanitë dhe bizneset.

Teknologjia është e ardhmja

Përgatit veten për të ardhmen teknologjike. Sigurou që të jesh ndër të parët që përfiton nga trajnimi me mentorë ekspert të fushës.

Mentor të kualifikuar

Diferencou nga aplikuesit në treg me mentor privat dhe të kualifikuar, me eksperiencë disa vjeçare.

Avancim Karriere

Edhe ata që kanë një karrierrë të sigurt, sigurojnë dije dhe aftësim të kualifikuar në treg duke marrë pjesë në Tirana Coding Bootcamp.

Tirana Coding Bootcamp Learning
Rreth Nesh

Mësoni me mentor profesionistë të tregut.

Tregu shqiptar ka shumë nevojë për profesionistë që dedikojnë kohën e tyre në realizimin e projekteve.

  • Krijoni modulin e parë në teknologji që kërkohen në treg.
  • Përgatisni projekt që kërkohet në tregun e punës, shqiptar ose të huaj.
Lexo më tepër

Trajnimet

Trajnime Profesionale

Bootcamp ne Tirane
Full-Stack

Web Development PHP

Mësoni të realizoni një website tuajin me teknologjitë e fundit. Do të krijohen projekte të ndryshme, përfshirë një website Ecommerce. Do të përdoren gjuhë si HTML, CSS, Bootstrap, MySQL, PHP etj.

Trajnim ne Tirane
Framework

Laravel

Pjesëmarrësit do të kenë mundësi të trajnohen me mentor që kanë eksperiencë reale në kompani shqiptare, italiane ashtu dhe gjermane.

Edukim i avancuar

Edukimi tek Tirana Coding Bootcamp

Sistemi i edukimit që përdoret tek Tirana Coding Bootcamp është krijuar për të mësuar sa më tepër nga mjeshtër të fushës. Kështu nuk mbetet askush pa mësuar dhe praktikuar aftësitë e tij ose të saj. Mentori përkujdeset në çdo hap të individëve që marrin pjesë.

Zgjidh hapin për të mësuar

Jepen detyra për ata që duan më tepër.

Mëso me mentor

Mësoni dhe praktikoni programimin me profesionistë të tregut.

Dëshmi

Pjesëmarrës